SUGGESTIES

 

VOORGERECHTEN

* Aspergeroomsoep met beenham en bieslook 13,40 €

* Asperges op Vlaamse wijze 14,60 €

*Asperges met Schots gerookte zalm en mousseline 16,90 €

HOOFDGERECHTEN

* Asperges op Vlaamse wijze met gebakken krieltjes 21,20 €

* Asperges met Schots gerookte zalm vergezeld van mousseline en gekookte krielaardappels 23,60 €

* Supreme van parelhoen met asperges en tuinboontjes geserveerd met creme van erwten en sherry roomsaus 23,80 €

 

PASSBRUNCH

Zondag 21/4 en Maandag 22/4

   Graag ontvangen wij u tussen 9:00u en 9:45u

Vergezeld van een aperitief of fruitsap met amuse

(asperge-pastasalade met beenham)

 

Om 10:00u starten we met een paasontbijt

-tasje kippensoep

-roereitje met gerookte zalm en lente-ui

-krokant gebakken spek

-kaas/ham/chorizo/tonijnsla/meloen met seranoham

-nutella en confituur

-diverse broodsoorten en pistolets

-croissant

-koffie of thee met chocolade-eitjes

 

Om 11:30u warm hoofdgerecht

 

De klassieke Vlaamse vol-au-vent met garnituur en kroketten

 

€25p/p

 

Uitsluitend op reservatie voor Zaterdag 20/4

Deze dagen geen gewoon-ontbijt of luxe-ontbijt mogelijk uitgezonderd kids-ontbijt

Wij vragen u beleefd om tussen 9:00u en 9:45u aanwezig te zijn