Menukaart
Menu
Vleesgerechten
-
Belgische Steak: witblauw € 24,70
(+- 250gr) met salade
-
Steak black Angus € 26,90
(+-250gr) met salade
-
Entrecote met salade € 32,50
-
Onze befaamde Spare-Ribs € 25,90
Met salade en dipsausjes. Zoet of pittig bereid of met look
-
Steak Tartaar met garnituur € 25,90
-
Stoofvlees € 23,90
Bereid met Corsendonk en vergezeld van witloofsalade
-
Kippenreepjes € 24,10
Bereid op Spaanse wijze (pittig)
-
Huisbereide Vol-au-vent € 22,90
-
Steak Robespierre € 26,90
Met rucola, parmezaanse kaas en zongedroogde tomaat
-
Mixed Grill met salade € 28,90
steak, ribs, kip, hamburger, chipolata
-
Hamburger De Neus € 25,00
ei,spek,uien,augurken,tomaat,ijsbergsla
-
Kippenburger € 22,90
iceberg, tomaat, caeser dressing
-
Varkenshaasje met salade € 25,50
-
Witloof uit het oven € 20.90
( ham, kaas )
Alle vleesgerechten worden geserveerd met frieten, kroketten, puree, rijst of pasta